YouTube影片效果分析報告

YouTube 鏈接不正確
未找到視頻
Ep 5 Rize, Wilayah Turki Lagi Cantik dari Switzerland
RARE TV
RARE TV 22.6萬 粉絲數 411 總影片數 2471.93萬 總觀看量 2022-01-21 發佈數據更新時間 2022-04-18
影片觀看量9.17萬
點讚比例 2.41%
評論數490
粉絲觀看率 40.6%
表現很好
影片預估價值 4.72萬元 - 6.01萬元
粉絲互動率 7.75%
影片標籤
rize turki rize turkiye wilayah wilayah paling cantik daerah tercantik black sea region turkey black sea region laut hitam turki travel ke turki 2022 travel to turkey rare tv turkey turkey travelogue 2022 rare tv beautiful destinations turkey top destinations in turkey turkiye 2022 istana lama istana kuno tempat menarik di turki firtina deresi turkey tourism water rafting new norm travel rize turkey outdoor activities water rafting turkey zilkale
簡介
First time kami datang ke Rize, Turki ni, terus jatuh cinta pandang pertama! Mana taknya, wilayah Rize, Turki seriously boleh kalahkan kecantikan Swiss! Kawasan yang less develope macam ni sangat best untuk kita teroka. Paling best sekali, dekat Turki ni mudah nak dapat makanan halal dan mudah solat kan!

Episod 1: Ada Chef Dalam Business Class Turkish Airlines
https://youtu.be/KAiNjGegQ9M

Episode 2: Kenapa Orang Turkey tak mahu kecantikan Trabzon diketahui pelancong?
https://youtu.be/bIv7HS03Wcs

Ep 3 Bermalam di Rumah Gantung 5 Star Tepi Laut Hitam Turki!
https://youtu.be/SQ99TPsl_0Q

Ep 4 Tanah Runtuh sedalam 1000 Meter hasilkan Kampung Tercantik Turki ni!https://youtu.be/hHTHMoOddTY

=================

Nak dapatkan Susu yang sama macam kami minum, kami ambil dari sini :
https://www.tdchb.com/produks/colever/
Atau boleh hubungi (011 5788 2706)

Beannie kami yang cantik tu, kami dapatkan di sini :
https://www.instagram.com/arcticfoxmy/ atau korang boleh beli di sini
https://fjallravensea.com/products/

============================

Timestamp

Nak travel dengan kami ? Hubungi team kami di sini :
http://www.wasap.my/60176288584

Lihat trip kami di sini : www.rarecation.com

Subscribe dan ikuti channel ini untuk kami kongsikan lebih banyak pengalaman travel kami dan team Rarecation di sini.
.
Jom follow Telegram RARETV Fan Club di sini
https://t.me/inibarurare
展開