ebuubejd YouTube網紅頻道詳情與完整數據分析報告

ebuubejdYouTube網紅頻道詳情數據與分析報告 導出

數據更新時間 2020-08-24 13:36:11數據計算中
 • 粉絲數

  172 
 • 總觀看量

  10.48萬  -75.98%
 • 平均觀看量 

  763  -0.52%
 • 影片總數

  15 
粉絲數排名
6,094,722nd ( 前 45.7% )
2,550,145th ( 前 34.2% )
Nox評級
預計潛在品牌合作收益
34.1元  (每部影片)
單月YouTube廣告聯盟收入
0元-0元
YouTube頻道數據统计
7 日14 日30 日
粉絲歷史數據總覽  (最近1年)
累積數據
提示:YouTube僅顯示三位數的訂閱者,因此曲線有一些更改
觀看量歷史數據總覽  (最近1年)
每日數據累積數據
觀看量
7 日30 日
近7天粉絲數增長量: 上個7天粉絲數增長量:
預估的受眾粉絲年齡和性別分佈
預估的受眾粉絲的地理位置分佈
影片互動率平均表現
最近30部影片最近30天的影片
平均觀看量0
最熱門影片 - 來源於 ebuubejd YouTube網紅頻道
熱門Ezani i Akshamit në xhaminë e fshatit KALLNIK !

2015-11-20 影片發佈時間

4389 17 1 0
最新影片 - 來源於 ebuubejd YouTube網紅頻道
數據源是社交媒體的公共數據。 如果您不想顯示頻道數據,請與我們聯繫以刪除[email protected]
頻道未認證 認證成功後,你可享受以下特權1. 頻道認證後,頻道數據每日更新2. 推薦高質量訂單 驗證我的頻道
ebuubejd

YouTube頻道創建時間

2008-03-18

地區

其他 

語言

Albanian 

訂閱
簡介
Erdha duke mos e ditur nga, por erdha.
Dhe e pash një rruge përpara meje, dhe eca
Dhe qëndroj duke ecur, me pëlqeu kjo apo jo.
Si erdha? Si e pash rrugën time?
Nuk e di
Jam një i ri apo i vjetër ne ketë ekzistence?
A jam i lire dhe i papërmbajtur , apo ec i lidhur ne zingjir?
Jam drejtues i vetes ne jete , apo jam drejtuar?
Do te doja ta dija , por......
Nuk e di!
Dhe rruga ime, cila është rruga ime? Është e gjate apo e shkurte?
Jam duke u ngjitur ne ketë, apo jam duke shkuar poshtë dhe fundosur?Jam Unë ai qe eci ne rruge,
Apo është rruga qe lëviz?
Apo qëndrojmë te dy, por është koha e cila shpejton?
Nuk e di! Para se te bëhesha një krijese komplete , a e sheh
A isha asgjë, e pamundur? Apo e sheh se isha gjësend?
A ka përgjigje kjo gjegjeze, apo do te ngel përherë?
Nuk e di ....... dhe pse nuk e di ??
Nuk e di!
NoxInfluencer團隊

歡迎訪問NoxInfluencer。商務合作、產品案例、或者有任何建議,可以在這裡留言,我們會儘快給您回覆。

通過facebook提問
(推薦)